Trendi koktélparty vagy mennyei quick lunch?

Trendi koktélparty vagy mennyei quick lunch?

604 403 Easy Catering

Gyors és minőségi cateringgel szeretné meglepni vendégeit közelgő üzleti eseményén? Ha az Easy Cateringet választja, számos fantasztikus szolgáltatásra mond igent. Ismerje meg ezeket közelebbről!

Könnyű reggeli

Kora reggeli előadáson vagy egész napos konferencián érdemes egy gyors és szuperegészséges reggelivel is készülni! Easy reggeli szolgáltatásunk keretében az ízletes sajtok, natúr joghurtok mellett apró pékáruk közül is csemegézhetnek meghívott vendégei, üdítők közül pedig friss zöldségleveket vagy például BIO szörpöket kínálunk.

breakfast, easy catering,

Office catering

Office cateringünk különlegessége abban rejlik, hogy könnyen kezelhető kalkulátorunkon keresztül nemcsak az ételek, hanem a különböző tálalási formák közül is válogathat. A papír és műanyag, a porcelán és fém hatású műanyag eszközökön kívül  hagyományos porcelán és fém eszközök is a rendelkezésére állnak.

Quick Lunch

A főétkezések lebonyolításának sajátos formája a “gyors ebéd”, ami  30-50 percet vesz igénybe, és amit vendégei akár a kávészünetben is elfogyaszthatnak. A két sima és egy vegetáriánus fogásból álló rövid ebédet esetleg a tárgyalóasztaloknál is felszolgálhatjuk.

quick lunch, easy catering, catering

Trendi koktélparty

A sietős hétköznapokon nem szeretné vendégeit elnyújtott üzleti eseményekkel, hosszú étkezésekkel feltartani? Van egy jó hírünk! Koktélparty szolgáltatásunk keretében lehetősége nyílik arra, hogy a frissítők mellé falatnyi hot fingereket párosítson. A mindenféle evőeszköz használata nélkül fogyasztható vendégváró falatok instant kulináris élményeket kínálnak – hiszen a legegyszerűbb szendvicsektől, a különleges pástétomokig mindent megtalál a palettán!