Ismerkedj meg velünk!

Ismerkedj meg velünk!

1024 576 Easy Catering

Easy Catering – Csak könnyedén!

Letisztult, könnyed, villámgyorsan rendelhető catering

A hazai rendezvénygasztronómia új színfoltja az Easy Catering, ami jelentősen megkönnyíti rendezvényeinek megszervezését. Könnyű megrendelés, könnyű ételekkel, kedvezőbb áron. Szolgáltatásunk célja, hogy villámgyorsan és könnyedén alkossunk Önnek valami egészen különlegeset, magas színvonalon. Weboldalunkon könnyen kiválasztható, kombinálható menüelemekből akár perceken belül összeállítható és kalkulálható minden, ami a vendéglátás catering részéhez szükséges. Legyen szó

– szendvics party-ról

– egyszerű koktélparty-ról

– konferenciához szükséges ebédről vagy vacsoráról

– ünnepi alkalomról (születésnap, keresztelő, formabontó esküvő)

Az egyszerűen variálható elemek – ételsor, italsor, kitelepülési költségek, személyzeti igény, extra igények – kiválasztása után pontos képet kaphat arról, hogy mivel kell kalkulálnia, így nem csak abban lehet biztos, hogy az esemény minden egyes részletéről gondoskodott, kalkulációs programunk segítségével Ön szinte azonnal számolhat rendezvénye catering költségével.

Egyszerűen variálható és gyorsan összeállítható büfépult-rendszerünket háromféle megjelenéssel tudjuk biztosítani:
– office catering – igényes, papír és műanyag catering eszközök
– platinium rendszer – porcelán és fém hatású extra minőségű műanyag eszközök
– standard rendszer – hagyományos porcelán és fém eszközök

Easy Catering = Természettudatos Catering

Az ésszerűen megtervezett logisztikának köszönhetően szolgáltatásunk alacsony energia felhasználást igényel. Célunk, a minél kisebb szállítási, set-up és raktározási költség elérése.
Szolgáltatásunknál előnyben részesítjük a természetes alapanyagokat, amennyiben lehetőségünk nyílik rá ezeket is a hazai és BIO termelőktől szállítjuk be.

Az újrahasznosítást szem előtt tartva minőségi, újrahasznosított papírból készült Chinet papírtányérokkal és poharakkal dolgozunk, kukoricakeményítőből készült, 180 napon belül lebomló evőeszközöket használunk. Ügyelünk a természettudatos irodai hulladék felhasználásra.